Målare med framtidsvisioner i Stockholm

En målare i Stockholm

Stockholm är en mörk och grå plats just nu med detta virus som spridit sig över staden, men denna målare har framtidsvisioner. Han har arbetat hårt och länge med att bygga upp en stabil kundbas för sina måleriarbeten. Det har lett till att han idag har en god grund att stå på när antalet projekt på marknaden har sjunkit rejält. I dessa tiden är det skyddsnätet värt sin vikt i guld för en enskild målare i Stockholm. Det betyder att han kan luta sig tillbaka och ta det lugnt när resten av Stockholms måleribransch har en panikartad stress. Det lugnet är otroligt viktigt när man arbetar som målare i Stockholm. Speciellt i och med att arbetet kräver fullt fokus och koncentration för att det ska kunna utföras.

Fokus som målare i Stockholm

När man arbetar som målare i Stockholm behöver man kunna fokusera i timmar utan att förlora koncentrationen. Om koncentrationen förloras så finns det en risk att arbetet blir halvdant utfört vilket i det långa loppet betyder förlorade kunder. Alla vet att en nöjd kund är en potentiell återkommande kund vilket är ett framgångsrecept i måleribranschen. När det kommer till att leverera väl utförda arbeten är denna målare en av de mest framgångsrika i Stockholm. Branschen vet om det, hans konkurrenter vet om det och framför allt så vet hans kunder om vilka kvalitéer han besitter.

Utförda arbeten med ROT-avdrag

När det kommer till ROT-avdraget har varje enskild privatperson rätten att dra av 50 000 kr per år för bland annat måleriarbeten. I dessa lägen är det viktigt att planera när arbetet ska utföras för att du som privatperson ska kunna dra av så mycket som möjligt. Detta ROT-avdrag existerar för att stimulera arbetsmarknaden och har hittills visat sig vara väldigt lyckat. Avdraget är det skatteverket som ligger bakom och orkestrerar.

När det kommer till dessa måleriarbeten rekommenderar jag att kontakta denna målare i Stockholm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *