Svalka dig i bastun med Nocco!

Tre flaskor Nocco.

Nocco är en dryck som du omöjligt kan ha missat om du bor bott i eller bor i Sverige. Den säljs överallt och har fått en väldigt stor spridning. Nocco är den första läsken av sitt slag som bygger på aminosyror och fåtalet kalorier. En revolutionerande dryck för törstiga träningsutövare som försöker gå ner i vikt och inte kan hälla i sig Coca-cola.

Bastu är en beprövad form av optimering av kropp och sinne. Det har en lång lista med fördelar som att förbättra mitokondriernas hälsa och en ökning av den bastande individens tillväxthormon. När du bastar är det viktigt att dricka mycket vätska med salter för att inte bli uttorkad samt för återhämtningen. Nocco är en vätska med mycket goda nivåer av salter och aminosyror som är optimala för en timme i bastun.

Vilka smaker av Nocco finns?

Det finns en hel del smaker på marknaden för dig att välja mellan. Allt ifrån äpple med fläder till jordgubbar och hallon. Jag skulle personligen rekommendera att du satsar på just äpple med fläder smaken. Den är ett stabilt val om du är ute efter en törstsläckande smak. Det finns även en Colasmak som är omtyckt av många kunder.

Innehåller alla deras drycker koffein?

Den vanliga energidrycken innehåller mycket koffein – hela ett motsvarande av 2 kaffekoppar! Koffein har goda fördelar för den som vill öka sin muskelmassa, ämnet har en effekt där du kan lyfta tyngre. Ju tyngre du lyfter desto större ökning i styrka får du vilket i sig leder till en större muskelökning.

För den som inte gillar koffein och dess kittlande rus finns en Nocco-dryck helt utan koffein. Den innehar dock fortfarande samma aminosyror och salter så att du går inte miste om någonting på den fronten!

Vart kan jag köpa drycken?

Drycken säljs i Atletbutikens lokal på Råsundavägen 157 samt på deras hemsida. Företaget har ett väldigt gott rykte i branschen och kan hjälpa dig att hitta just din favorit-Nocco!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *