Lunch på taket? – Takläggare Stockholm

Takläggare med gul hjälm i Stockholm.

I Stockholm äter vi takläggare vår lunch på taket för att spara tid och för att njuta av utsikten. Det är speciellt underbart på sommaren på taket av byggnader vid Mälaren där utsikten är otrolig. I Stockholm finns det en hel del bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag som ligger bra till med vacker utsikt från sitt tak. Det är väl egentligen enbart i vissa delar av innerstan i Stockholm som saknar en riktigt bra utsikt. Vad är en balkong när du kan käka din lunch på taket som takläggare?

Arbetar takläggare under vinterhalvåret?

Nej jag som takläggare i Stockholm arbetar inte på tak under vinterhalvåret. Det är främst på grund av snön som lägger sig som ett täcke och att vatten kommer in genom tätskiktet. Det leder till fuktskador som leder till nya avfuktningsentreprenader. En minusaffär för alla inblandade med andra ord. Det blir ingen riktig braklunch på taken under vintern heller tyvärr. Att sitta i kyla och snö är inte lika härligt. Nu har vi ju knappt haft snö under de senaste åren men chansen finns ju alltid där att det börjar snöa på så in i bomben. Ingen takläggare i Stockholm känner att den risken är värd att ta. Så under vinterhalvåret brukar allt ofta handla om planering, snöskottning och montering av snöstoppare.

Bra firma att kontakta i Stockholm?

Det finns en firma som är otroligt duktiga och tillmötesgående i Stockholm. De håller till i norra Stockholm men kan utföra projekt över hela landet om storleken är rätt. De utför allt ifrån de mindre snöskottning- och servicejobben till större takomläggningar i både villor och bostadsrättsföreningar.

Bland takomläggningarna utför arbeten i papp, betong, tegel, sedum och plåt. På plåtfronten har vi mycket erfarenhet där vi har en egen plåtverkstad och många års erfarenhet av komplicerade projekt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *