Texas bbq i Stockholm

Stockholm kan tyckas ligga långt ifrån Texas men bbq är populärt överallt. Det handlar inte bara om maten utan även om själva tillagningen. Dofterna och grillandet. Det är nog så att vi människor fortfarande har det i våra gener, det där ursprungliga sättet att hantera det fällda bytet när det så småningom ska bli till mat. Det är inte riktigt som vanligt grillande även om det finns likheter.

Bjud på Texas bbq i Stockholm

Det behöver inte vara på en ranch eller ute i vildmarken, det går precis lika bra i en villaträdgård i Stockholm, texas bbq smakar lika gott överallt. I alla fall om det tillagats av bra råvaror och på rätt sätt. Något av det allra viktigaste för att få ett perfekt resultat är att hålla en jämn temperatur och ett träslag som avger rök på rätt sätt, så det tränger in i köttet och ger den där magiska smaken. Exempelvis kan fruktträd ge riktigt bra smak. Men allt det här kan du få tips om från Branschledande texas bbq stockholm som även har den utrustning som behövs för att du ska kunna erbjuda en riktigt god köttbit, grillad på traditionellt sätt med anor från stenåldern.

Ha inte bråttom

Det tar tid att laga Texas bbq och i Stockholm har många bråttom. Därför kan det vara extra mysigt att köra lite långsam matlagning och låta tiden ha sin gång i goda vänners lag. Temperaturen i grillen ska vara låg men i gänget blir den ofta desto högre när alla blir engagerade i tillagningen. Det kanske inte är läge att bjuda in gäster första gången du prövar, men egentligen är det inte särskilt svårt om du har rätt utrustning och en portion tålamod. Lite bra och snustorr ved är också bra att ha för ett smakligt resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *